Απίστευτη πρόκληση...

Απίστευτη πρόκληση...

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 50-38 του πρώην Ελληνικού στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» αλλά όπως φάνηκε δεν ένοιαζε στους φιλοξενούμενους να κατακτήσουν το Πρωτάθλημα καθώς αποσκοπούσαν στο να κλείσουν τον «Τάφο του Ινδού»

Την ήττα με 50-38 γνώρισε ο Παναθηναϊκός από το πρώην Ελληνικο, το οποίο κατέκτησε το Πρωτάθλημα στην Α1 Γυναικών μπάσκετ.

[ads2]

Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν φαίνεται ότι γνώριζαν από τρόπους καθώς κατάφεραν να βάλουν μπουρλότο χωρίς λόγο στο ματς και να διεκοπή για λίγα λεπτά. Πιο συγκεκριμένα η Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού Χριστίνα Τσιλιγκίρη που συνόδευε την ομάδα του Ολυμπιακού έδωσε το δικό της σόου καθώς προκαλούσε μόνιμα τους πάντες. Μάλιστα είχε αρχίσει διάλογο με τους διαιτητές προκαλώντας παράλληλα την εξέδρα. Κάπου εκεί ξεχείλισε το ποτήρι καθώς άρχισε να καλεί στον πάγκο τις παίκτριες με αποτέλεσμα να σταματήσει το παιχνίδι. Αυτές έφυγαν για τα αποδυτήρια προκαλώντας διακοπή στον αγώνα. Παράλληλα στον Παναθηναϊκό έχουν πολλά παράπονα από τους ανθρώπους του συλλόγου για τη στάση τους. Να σημειώσουμε ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία του όπου το συγκεκριμένο γήπεδο εκκενώνεται για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του τριφυλλιού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News