Απίστευτη ατάκα Ραντούλιτσα για την καριέρα του και τον Εξάστερο

Απίστευτη ατάκα Ραντούλιτσα για την καριέρα του και τον Εξάστερο

Έτοιμος για μεγάλα πράγματα με την Αρμάνι Μιλάνο δηλώνει το νέο μεταγραφικό απόκτημά της, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος τόνισε πως προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, με τη φανέλα του Παναθηναϊκού!!

«Ξέρω πολλά πράγματα. Η Αρμάνι Μιλάνο είναι ένα μεγάλο κλαμπ, το οποίο έχει μεγάλη ιστορία, καλή οργάνωση και συμβαδίζει με τις φιλοδοξίες μου.

[ads2]

Μαζί μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα, καθώς γνωρίζω πολλά παιδιά που αγωνίζονται εδώ και έτσι ανυπομονώ να ξεκινήσω», παραδέχθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ιταλικής ομάδας.

Για την πρότερη εμπειρία του, στο NBA, την Κίνα και τον Παναθηναϊκό, συμπλήρωσε: «Το NBA ήταν μια τεράστια εμπειρία. Στην αρχή δεν ήταν εύκολα τα πράγματα, αλλά έμαθα πολλά. Είναι δύσκολο να συγκρίνω τις χρονιές σε Κίνα και Παναθηναϊκό. Μιλάμε για διαφορετικές ομάδες. Αλλά μπορώ να πω ότι ωρίμασα και πως έρχομαι από την καλύτερη σεζόν της καριέρας μου».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News