Απίστευτη ατάκα για Διαμαντίδη: «Η καλύτερη μέρα της ζωής μου»

Απίστευτη ατάκα για Διαμαντίδη: «Η καλύτερη μέρα της ζωής μου»

Ο τρελός, φανατικός, Παναθηναϊκός από την Ισπανία, Χαβιέ Μπλάσκεζ, που έκανε 600 χιλιόμετρα για χάρη του Εξάστερου μας μίλησε για την αγάπη του για τον Δημήτρη Διαμαντίδη!

Είναι Ισπανός. Μένει 600 χιλιόμετρα μακριά από τη Μάλαγα. Ωστόσο, η… τρέλα του για τον Παναθηναϊκό και η ιδιαίτερη αγάπη του για τον Δημήτρη Διαμαντίδη τον έφεραν σήμερα στην Ανδαλουσία.

[ads2]

«Είναι η καλύτερη μέρα της ζωής μου. Είναι ο ήρωάς μου. Δεν έχω λόγια. Έχω την ευκαιρία να δω τον Διαμαντίδη!», μας είπε ο Χαβιέ και συνέχισε: «Ήθελα να τον δω και στο ΟΑΚΑ αλλά δεν μπορούσα! Είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία της Ευρωλίγκας. Ελπίζω να παίξει έναν ακόμη χρόνο για τους οπαδούς. Αλλά πρέπει να του πω ευχαριστώ για όλα όσα μας χάρισε και συνεχίζει να μας χαρίζει στην τελευταία του χρονιά. Θα είναι για πάντα στην καρδιά μου, όπως και σε όλους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού».

leoforos.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News