Απίστευτη ατάκα: Ελπίζω να μην παίξει καλά ο Μπουρούσης

Απίστευτη ατάκα: Ελπίζω να μην παίξει καλά ο Μπουρούσης

Η Μπαμπερκ θα φιλοξενήσει το βράδυ της Τετάρτης τον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική της «Euroleague» με τον Φαμπιάν Κοζέρ να ελπίζει ότι ο πρώην συμπαίκτης του, Μπουρούσης, δεν θα παίξει καλά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη της Μπάμπεργκ

[ads2]

«Θα είναι κάτι ξεχωριστό που θα δω τον Γιάννη ξανά. Περάσαμε πολύ όμορφες στιγμές μαζί πέρσι. Ελπίζω να μην είναι στην καλύτερή του μέρα»

«Θα είναι μια δύσκολη εβδομάδα για μας, γιατί όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό και μετά με την Μπαρτσελόνα εκτός έδρας έχεις μεγάλα ματς μπροστά σου. Πρέπει να αποδεικνύουμε κάθε βράδυ όμως πως είμαστε μια από τις 16 καλύτερες ομάδες. Ελπίζω ο κόσμος να είναι δίπλα μας την Τετάρτη και εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ενώ αναφέρθηκε και στον Νίκο Ζήση «Είναι ο ηγέτης της ομάδας. Μιλά πολύ σε όλους και προέρχεται από ένα ακόμη μεγάλο ματς. Είναι πολύ ωραίο να τον βλέπεις να παίζει, γιατί είναι πολύ έξυπνος. Και είναι και καλός χαρακτήρας. Έχει πολλή πείρα και προσπαθεί να τη μεταβιβάσει σε όλους. Όλοι μαθαίνουμε από αυτό. Κι εγώ έχω κάποιες εμπειρίες από την Ευρωλίγκα και προσπαθώ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, αλλά ο Νίκος είναι ο άνθρωπος που χρειαζόμαστε στις δύσκολες στιγμές».

ΤΑΜΕΙΟ: Η αξία στο 3.50!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News