Απίστευτη ατάκα Δομάζου για Λεωφόρου!

Απίστευτη ατάκα Δομάζου για Λεωφόρου!

Στο περιθώριο της τηλεοπτικής γιορτής για τη νέα Λεωφόρο στον ΣΚΑΪ, ο μεγάλος «στρατηγός» αποκάλυψε του τις ατάκες που του έλεγαν οι αντίπαλοι παίκτες, όταν έπαιζαν στο «Απόστολος Νικολαΐδης»!

«Ξεκίνησα από μικρό παιδί να παίζω μπάλα, όχι στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, αλλά… δίπλα στην αλάνα. Μετά μπήκα στο στολίδι μας! Γιατί εκείνη την εποχή, το γήπεδο της ομάδας ήταν στολίδι για εμένα.

[ads2]

Θυμάμαι πως τελείωνα το σχολείο στις 14:00, βάζαμε τις τσάντες στην αλάνα και παίζαμε. Ερχόταν τότε ο προπονητής μας για να δει ένα παιδί με πολλά μαλλιά (σ.σ εννοώντας τον εαυτό του)!

Από τότε ο Παναθηναϊκός είχε μεγάλους παίκτες και ομάδα. Θυμάμαι πως στη Λεωφόρο, πρώτα έβγαινε η αντίπαλη ομάδα και μας έλεγαν ‘σας παρακαλούμε μην μας βάλετε πολλά γκολ’. Ήξεραν πως όταν βγούμε στο γήπεδο, δεν είχαν καμία τύχη»!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News