Απειλεί ο Γιόχανσον: «Μπεργκ, ξέχνα το γκολ...»

Μήνυμα… απειλητικό στέλνει στον Παναθηναϊκό και τον Μάρκους Μπεργκ ο αρχηγός της ΑΪΚ, Νιλς – Ερικ Γιόχανσον! Τι λέει για το νέο σύστημα της ομάδας του.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να αποφύγει το περσινό στραπάτσο και η ΑΪΚ των δυο τελευταίων εβδομάδων… απειλεί! Ο Νόρλινγκ άλλαξε σύστημα και οι Σουηδοί μεταμορφώθηκαν. Ο αρχηγός της αντιπάλου του Τριφυλλιού, Νιλς Γιόχανσον μιλά στο Gazzetta.gr και στέλνει… μήνυμα στον Μάρκους Μπεργκ.

[ads2]

Ποιός πιστεύεις πως είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση;

Ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο. Παραμένει ένα μεγάλο κλαμπ, με έμπειρους παίκτες. Ενισχύθηκε αρκετά φέτος και παραμένει επικίνδυνος. Αυτό δε σημαίνει πως εμείς δεν έχουμε πιθανότητες

 Ποιόν θεωρείς πιο επικίνδυνο από τους αντιπάλους σου;

Ποιον άλλον… Τον Μάρκους Μπεργκ! Είναι εξαιρετικός φορ, με πολλές παραστάσεις και αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την ομάδα μου. Ξέρουμε ποιον θα βρούμε μπροστά μας. Ωστόσο, δεν είναι ο μοναδικός. Εχουμε απέναντί μας μια γρήγορη ομάδα, αρκετά επιθετική με πολλές λύσεις.

 Πώς βλέπετε τον αυριανό αγώνα;

Γνωρίζουμε καλά με ποια ομάδα θα παίξουμε, ένα κλαμπ με μεγάλη ιστορία και θα είναι μεγάλη πρόκληση να την αποκλείσουμε. Θα τα δώσουμε όλα, αυτό είναι σίγουρο.

 Η εικόνα σας δεν ήταν πειστική κόντρα στη Γιουρόπα. Σας δυσκόλεψε;

Ημασταν εμείς κακοί, αυτό είναι όλο… Υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Πιστέψαμε πως ήταν εύκολα τα πράγματα, αλλά δεν έγινε έτσι… Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και θέλουμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση.

Η ΑΪΚ θα παρουσιαστεί με νέο σύστημα. ‘Εχετε προλάβει να μπείτε στη φιλοσοφία;

Προσπαθούμε να είμαστε πανέτοιμοι. Στο τελευταίο ντέρμπι τα πήγαμε πολύ καλά, είδαμε αρκετά θετικά στοιχεία που έχει το 5-3-2 και μας βοηθά να καλύψουμε κενά. Στόχος μας να παρουσιαστούμε πειθαρχημένοι και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του κόουτς. Ετσι, θα έχουμε τύχη κόντρα στον Παναθηναϊκό.

 Με το 5-3-2 θα δούμε την ΑΪΚ στη Λεωφόρο με φουλ αμυντικούς προσανατολισμούς;

Στόχος μας να μη δεχθούμε γκολ. Θέλουμε να κλείσουμε όλους τους χώρους στην άμυνα μας, και να μην αφήσουμε τον Μπεργκ και τους συμπαίκτες τους να κάνουν το παιχνίδι τους. Αν είμαστε όμως συνέχεια πίσω δεν θα αντέξουμε. Γι αυτό θα κάνουμε τα πάντα για να βρούμε χώρους και να απειλήσουμε. Βέβαια, αν κοιτάξουμε να επιτεθούμε χωρίς να έχουμε καλύψει κενά, τότε θα το… πληρώσουμε…

Ποιό είναι το μήνυμά σου στον Μάρκους Μπεργκ;

Μάρκους είσαι εξαιρετικός φορ, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να μην πετύχεις γκολ. Ξέρουμε πως έχεις ιδιαίτερη σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά εμείς, οι συμπατριώτες σου ξέρουμε εσένα και θα σε εμποδίσουμε!

πηγή: gazzetta.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News