Απέρριψε την ένσταση

Απέρριψε την ένσταση

[ads]

Η ένσταση του Παναθηναϊκού για τη συμμετοχή της Εβίνας Μάλτση στον αγώνα με τον Ολυμπιακό (27/11) απορρίφθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΟΚ.

[ads2]

H Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΟΚ απέρριψε την ένσταση που υπέβαλαν οι «πράσινοι» θεωρώντας αντικανονική τη συμμετοχή της Εβίνας Μάλτση.

Η τελευταία είχε απουσιάσει από τον αγώνα των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ με τη Ρωσία στο Κουρσκ και η πλευρά του Παναθηναϊκού υποστήριξε πως βάσει κανονισμού θα έπρεπε να λείψει και από το επόμενο ματς της ομάδας της (αγωνίστηκε και πέτυχε 8 πόντους). Η αρμόδια επιτροπή της ομοσπονδίας απέρριψε την ένσταση αναφέροντας πως η έμπειρη γκαρντ δεν ήταν τραυματίας, αλλά έλειψε από το ματς με τη Ρωσία για να πάρουν ευκαιρίες άλλες αθλήτριες από τη στιγμή που η πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ είχε ουσιαστικά εξασφαλιστεί.

Η ανακοίνωση: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΚ, επικύρωσε την εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος και απέρριψε την ένσταση που υπέβαλε η ομάδα γυναικών του σωματείου Παναθηναϊκός Α.Ο. στον αγώνα της με την αντίστοιχη ομάδα του σωματείου Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. στις 27-11-2016. Η απόφαση, όπως και το αναλυτικό σκεπτικό αυτής, έχουν αποσταλεί στα δύο σωματεία».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News