Απέκλεισε την Τρίπολη στο 90+6 φερόμενος στόχος του Παναθηναϊκού! (vid)

Απέκλεισε την Τρίπολη στο 90+6 φερόμενος στόχος του Παναθηναϊκού! (vid)

«Βόμβα» με το καλησπέρα στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς ο Λεβαδειακός πέταξε έξω τον Αστέρα Τρίπολης με 1-0.

Στο έκτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νίκας με άπιαστη κεφαλιά χάρισε στους Βοιωτούς μια ιστορική πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Νίκας «έπαιξε» στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού το περασμένο διάστημα, φάνηκε πως και ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στο παιχνίδι, αλλά τελικά ο νεαρός μέσος επέλεξε να ανανεώσει με την ομάδα του Λεβαδειακού.

Οι ενδεκάδες:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς, Χάμοντ (69′ Λινάρδος), Μεχία, Νίλι, Πολέτο (69′ Μουτίνιο), Βήχος, Βρακάς (88′ Αλμπάνης), Λιάγκας, Νίκας, Τζημόπουλος, Τσάπρας (54′ Δούμτσιος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Ρούμπεν Γκαρσία, Τασουλής (84′ Αλβαρες), Χριστόπουλος, Ατιένθα, Βαλιέντε, Μουνάφο (46′ Ιγκλέσιας), Γκόμες, Αλί Μπαμπά (84′ Κανελλόπουλος), Σόνι (64′ Μπαράλες), Ριέρα

Δείτε το γκολ:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News