Απασχολεί τον Ολυμπιακό επιθετικός που είχε φθάσει μια ανάσα από Παναθηναϊκό!

Απασχολεί τον Ολυμπιακό επιθετικός που είχε φθάσει μια ανάσα από Παναθηναϊκό!

Στον Ολυμπιακό εξετάζονται επιλογές σε περίπτωση που δεν ανανεώσει ο Γιούσεφ Ελ Αραμπί με τους ερυθρόλευκους και μια εναλλακτική λύση αποτελεί ο Τέεμου Πούκι που πριν από 6 χρόνια είχε σχεδόν «κλείσει» στον Παναθηναϊκό.

Ο Φινλανδός είχε κάνει «κλικ» στους πράσινους από τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της ομάδας με την Μπρόντμπι (την είχαν αποκλείσει με συνολικό σκορ 4-1 και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπεργκ στο ματς της Λεωφόρου με δύο γκολ).




Σε ηλικία 33 ετών – πια – ο Πούκι φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για την αντικατάσταση του Ελ Αραμπί, του οποίου το θέμα της ανανέωσης έχει «κολλήσει» τις τελευταίες εβδομάδες.




Μάλιστα πολύ σημαντικό ρόλο, αν ο Ολυμπιακός προχωρήσει την συγκεκριμένη περίπτωση, πρόκειται να παίξει το γεγονός που η Νόριτς δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Premier League μιας και έχει ήδη υποβιβαστεί.

Ο Φινλανδός έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου με τον αγγλικό σύλλογο, με την Νόριτς να έχει το δικαίωμα της ανανέωσής του μονομερώς για ακόμα ένα έτος, όμως μιας και τα οικονομικά των «Καναρινιών» θα είναι σίγουρα πιο… σφιχτά στην Championship είναι πολύ πιθανό να συζητήσουν πολύ ευκολότερα μια αποχώρηση του Πούκι από το Νησί στην παρούσα κατάσταση.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News