«Απαράδεκτο το σχόλιο της ΑΕΚ - Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό» (vid)

Σπ. Οικονομόπουλος: «Ο Μπρινιόλι έκανε τον ψόφιο κοριό - Τα κάνουν... πάνω τους από την Δεκελείας»

Για την απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ΑΕΚ, μετά το σχόλιο της «Ένωσης» για τους «πράσινους» και την κροτίδα στον Μπρινιόλι, τη νίκη του «τριφυλλιού» επί της Λαμίας και την παραμονή του Αϊτόρ μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά, ο έμπειρος ρεπόρτερ είπε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας:

«Ο Παναθηναϊκός νίκησε, αλλά έδειξε ότι δεν είναι καλά. Έβαλε ένα πολύ ωραίο πρώτο γκολ, αλλά δεν τελείωσε το παιχνίδι και έφτασε το ματς στις καθυστερήσεις για να σκοράρει ο Σπόραρ. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει ένα θέμα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι από την αρχή της σεζόν.




Τώρα παρατηρείται και πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία, που είναι ανησυχητικό. Πρέπει άμεσα να βελτιωθεί αυτό, για να μπορέσει η ομάδα να έχει τύχη στη συνέχεια. Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει μια πολύ πληγωμένη ομάδα. Χρειάζεται αποτέλεσμα για να ανεβάσει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει παράπονα από την ομάδα, θεωρεί ότι είναι θέμα ψυχολογίας και άγχους. Φαίνεται ότι οι παίκτες έχουν αγχωθεί, έχουν ένα φόβο στο παιχνίδι που δεν είχαν. Για να αλλάξει πρέπει να έρθουν νίκες σε πολύ δυνατά παιχνίδια, όπως αυτό με τον Άρη την Κυριακή».




Για τον Αϊτόρ: «Το θέμα Αϊτόρ η διοίκηση το δούλευε εδώ και μήνες. Ηταν επιθυμία και της διοίκησης και του παίκτη. Ηταν δύσκολη η διαπραγμάτευση, υπήρχε ενδιαφέρον και από άλλους, αλλά ο Αϊτόρ ήθελε να μείνει και ικανοποιήθηκε από την πρόταση.

Με τον παίκτη υπάρχει συμφωνία, με τον μάνατζερ ακόμα όχι, αλλά αυτό θα συμβεί και δε θα χαλάσει κάτι. Δεν υπάρχει περίπτωση να προλάβει τα φετινά πλέι οφ. Θα είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν. Ο Παναθηναϊκός πιστεύει στον Αϊτόρ και είναι ένας λόγος που δεν προχώρησε σε απόκτηση αριστερού εξτρέμ».

Για την ανακοίνωση – απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ΑΕΚ: «Δε θα έβγαζε ανακοίνωση ο Παναθηναϊκός αν δεν υπήρχε το απαράδεκτο σχόλιο της ΑΕΚ. Αντί να καταδικάσει την κροτίδα που έπεσε, ουσιαστικά είπε ότι δεν έγινε και τίποτα και έκανε λόγο για 15 μέτρα.




Στον Παναθηναϊκό έγιναν έξαλλοι και πρέπει κάτι να πω. Ούτε ένας άνθρωπος από την ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έχει ζητήσει συγγνώμη μετά το περιστατικό με την κροτίδα. Πέρασε το γεγονός σαν να μην έγινε. Αυτό τα λέει όλα και δε χρειάζεται άλλο σχόλιο.

Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο πρέπει να το καταδικάζεις. Εδώ έγινε το ακριβώς αντίθετο. Το σημερινό είναι τελείως άκυρο ως ανακοίνωση. Τι δουλειά έχει ο Μπρινιόλι με το θέμα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο. Ολοι κρίνονται απ’ αυτά που λένε…»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News