Η απάντηση του Εξάστερου

Η απάντηση του Εξάστερου

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πήραν θέση για τη νέα τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, τονίζοντας πως πρόκειται για μία ποινή που «δεν έχει ουσία».

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και τον ισχυρό άνδρα των «πρασίνων», Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για 16 μήνες εξαιτίας της παρουσίας του στον 1ο και στον 2ο αγώνα της σειράς των τελικών της Α1 της σεζόν 2015-16.

[ads2]

Λίγη ώρα αφού οι ποινές έγιναν γνωστές, οι «πράσινοι» πήραν θέση, υπογραμμίζοντας πως η απαγόρευση εισόδου στον Γιαννακόπουλο δεν έχει ουσία.

Συγκεκριμένα, βάσει της απόφασης του ΕΣΑΚΕ, που εγκρίθηκε με απόλυτη πλειοψηφία (12-1) από το Δ.Σ. του (και μένει να υπογραφεί από την ΕΟΚ και τον Σταύρο Κοντονή), οι ποινές συνεκτίωνται. Έτσι, στην περίπτωση του Γιαννακόπουλου ισχύει η μεγαλύτερη ποινή από τον Οκτώβριο του 2014, που είναι 10 μήνες και μπορεί να ανέβει μόνο κατά τα 3/4 της, δηλαδή 17,5 μήνες. Ωστόσο, οι 17,5 μήνες έχουν εκτιθεί, οπότε σύμφωνα με το «τριφύλλι» πρόκειται για μια ποινή δίχως ουσία.

Sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News