Απάντηση στο πρόστιμο... με ασίστ ο Βιγιαφάνιες!

Απάντηση στο πρόστιμο... με ασίστ ο Βιγιαφάνιες!

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, μετά τον καβγά με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη και έβγαλε… ασίστ!

Στο 88ο λεπτό ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Τριφυλλιού βρήκε τον Μπουζούκη, ο οποίος με ωραία πρωτοβουλία και ατομική προσπάθεια έκανε το 2-2 κόντρα στη Λαμία.

Ο «Βίγια» πέρασε ως αλλαγή στο 61′ και κατάφερε να βάλει το… λιθαράκι του στην επική ανατροπή του Παναθηναϊκού στο φινάλε της αναμέτρησης.

Αυτή – ίσως – να είναι μια πρώτη ένδειξη ποδοσφαιρικής αντίδρασης από πλευράς Βιγιαφάνιες, θέλοντας να σβήσει τα κακώς κείμενα που γράφτηκαν για τον ίδιο το περασμένο διάστημα.

Θυμίζουμε πως ο Βιγιαφάνιες δεν θα αγωνιστεί στο ματς με τον Απόλλωνα, λόγω αποβολής του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στα περσινά πλέι οφ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News