Απάντηση Πατέρα σε Κούγια με επιστολή Βαρδιονογιάννη!

Απάντηση Πατέρα σε Κούγια με επιστολή Βαρδιονογιάννη!

Ο Νικόλας Πατέρας απάντησε σε όσα υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας περί κακοδιαχείρισης στα οικονομικά του συλλόγου, με μία επιστολή του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Στη συγκεκριμένη επιστολή o Γ. Βαρδινογιάννης αναφέρει ότι η διαχείριση του κ. Πατέρα ήταν «υποδειγματική, άριστη και απολύτως διαφανής».

Διαβάστε παρακάτω την επιστολή-απάντηση στα όσα ισχυρίστηκε ο Αλέξης Κούγιας στη σημερινή (19/2) «Δίκη των 28»:

Γιάννης Β. Βαρδινογιάννης

Προς τον κ. Νικόλαο Πατέρα, Μαρούσι 31 Μαρτίου 2011

Αγαπητέ Νίκο Μετά το προχθεσινό Δ.Σ. και την συζήτηση που είχαμε σε σχέση με την προεδρία σου, θέλω να σου ξεκαθαρίσω ότι παρά τις επιμέρους διαφωνίες μας, που είναι απόλυτα φυσιολογικό να υπάρχουν ανάμεσα σε φίλους ή συνεταίρους, ουδέποτε σε κατηγόρησα για οικονομική κακοδιαχείριση.

Δεν έχω καμία σχέση με τα κακόβουλα δημοσιεύματα που κατά καιρούς είδανε το φως της δημοσιότητας και όπως θα θυμάσαι έχω διαψεύσει με ανακοίνωσή μου τον Σεπτέμβριο του 2010 και με επιστολή μου στο «Καρφί» τον Ιανουάριο του 2011.

Τα δημοσιεύματα τα οποία εμφανίσθησαν στο φύλλο της εφημερίδας «Στο Καρφί του Σαββατοκύριακου την 30.12.2010 και στο φύλλο της ίδιας εφημερίδας την 8.1.2011 και αποδίδουν στον πατέρα μου Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη και σ’ εμένα προσωπικά αρνητικούς χαρακτηρισμούς εναντίον σου σχετικά με την θητεία σου ως πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟ, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η προεδρία σου υπήρξε σε όλους τους τομείς της διοίκησης της ΠΑΕ άριστη, απολύτως διαφανής και έντιμη σε ό,τι με αφορά και η φιλία μας παραμένει πολύχρονη και σταθερή.

Ειλικρινά λυπάμαι για την απόφασή σου να αποχωρήσεις από τα διοικητικά του Παναθηναϊκού γιατί πιστεύω ότι συμβουλή σου παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε ήταν σημαντική.

Με εκτίμηση,

Γ. Β. Βαρδινογιάννης

Απάντηση Πατέρα σε Κούγια με επιστολή Βαρδιονογιάννη!
ΠΗΓΗ: sdna.gr
Eλέγξτε επίσης

Σενάριο για μεταγραφική περίοδο «μαμούθ»

FIFA: Οριστικές αποφάσεις για συμβόλαια και μεταγραφική περίοδο

Ομάδα εργασίας της FIFA προχωρά σε μια σειρά από προτάσεις που αφορούν τα συμβόλαια των …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.