Απάντησε στον Χεζόνια ο Παναθηναϊκός (pic)

Παναθηναϊκός για Αλί Αμπντί!

Μπορεί πλέον να αγωνίζεται στην Ούνικς Καζάν, όμως ο Μάριο Χεζόνια για ακόμα μια φορά απέδειξε ότι δεν μπορεί με τίποτα να ξεχάσει τον Παναθηναϊκό.

Ο Κροάτης «χτύπησε» στα social media και αποθέωσε τους «πράσινους», εκφράζοντας την επιθυμία του να επιστρέψει στο μέλλον!

«Στα γενέθλιά μου έλαβα τα νέα που μου άλλαξαν την ζωή για πάντα. Είχα ένα τηλεφώνημα από την αγαπημένη μου ομάδα και συμφώνησα με τον Παναθηναϊκό. Ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα.

Στην Αθήνα, στους φίλους μου στον Παναθηναϊκό και στους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ – Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όσα κάνατε για μένα και ελπίζω να σας δω ξανά σύντομα. Τρέλα με την πράσινη φανέλα, ΠΑΟ. ΜΟΝΟ! Gate 13.

Η Ρωσία και το Καζάν έχουν κάνει μόνο καλό σε μένα. Λατρεύω να είμαι σε αυτό το υπέροχο γκρουπ παικτών και προπονητών και η δουλειά μας φαίνεται με την βελτίωσή μας σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω την Ούνικς, τον προπονητή, το επιτελείο και όλους τους φιλάθλους για την εμπιστοσύνη τους και ελπίζω να τους ανταμείψουμε το 2022!

Χαρούμενο το νέο έτος», έγραψε χαρακτηριστικά, με την πράσινη ΚΑΕ να αντιδρά με μία πράσινη καρδιά.

Δείτε παρακάτω:

Απάντησε στον Χεζόνια ο Παναθηναϊκός (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News