Απάντησε σε Μπερτομέου ο Γιαννακόπουλος!

Ο Μπερτομέου «καρφώθηκε»

Η κόντρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Τζόρντι Μπερτομέου έχει… γράψει τη δική της ιστορία, με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού πολλές φορές στο παρελθόν να έχει εξαπολύσει δριμείες επιθέσεις κατά του μέχρι πρότινος CEO της Euroleague.

Σε συνέντευξή του, πάντως, σε ισπανικό κανάλι, ο Μπερτομέου τόνισε πως είχε ανέκαθεν καλές σχέσεις με τον Γιαννακόπουλο, ρίχνοντας, παράλληλα, πάντως τις μπηχτές του: «Υπάρχει ένας πρόεδρος, που είναι πολύ ομιλητικός και του αρέσει να μιλάει, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Επιπλέον, μιλάει με αρκετά ιδιαίτερους τόνους και όρους.

Θα έχετε παρατηρήσει ότι αυτά τα χρόνια, δεν του απάντησα ποτέ δημόσια. Επίσης, πρέπει να πω ότι προσωπικά έχω καλές σχέσεις μαζί του. Οι ιδιωτικές συζητήσεις μου μαζί του ήταν πάντα πολύ ευχάριστες και προς τις δύο κατευθύνσεις.

Πέρα από αυτό, που είναι μέρος του σόου και έχει ανάγκη να δείξει στους οπαδούς ότι τον ενδιαφέρει, εδώ και 22 χρόνια δεν έχω βιώσει μια κατάσταση σύγκρουσης».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, φαίνεται να δίνει τη δική του απάντηση, στα… ισπανικά.

Δείτε παρακάτω:

Απάντησε σε Μπερτομέου ο Γιαννακόπουλος!

Newspao.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News