«Απάντησε» και το... έδειξε ιδανικά ο Μακέντα!

Βαθμολογία Superleague: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την τελευταία αγωνιστική

Το καλοκαίρι τον… ζαχάρωναν εβδομάδες ο Ερυθρός Αστέρας, μαζί με ομάδες από την Αραβία, όμως ο Φεντερίκο Μακέντα ανανέωσε ως το καλοκαίρι του 2023!

Οι αποδοχές του Ιταλού επιθετικού για την περίοδο 2020/21 ήταν 250.000€, ωστόσο μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου έφτασαν τα όρια της «κλίμακας» Κουρμπέλη και Καρλίτος, ήτοι πάνω από 450.000€.

Τον Αύγουστο η απόφαση του Παναθηναϊκό να κρατήσει στο δυναμικό του τον πρώτο σκόρερ του την προηγούμενη διετία, συνθέτοντας ένα ισχυρό επιθετικό δίδυμο με τον Καρλίτος χαιρετίστηκε με ενθουσιασμό.

Τελικά ο Ντάνι Πογιάτος “έκαψε” και τους δύο παίκτες προσπαθώντας να τους χωρέσει στο ίδιο σχήμα, με αποτέλεσμα αμφότεροι να χάσουν φόρμα, ρυθμό με τον Μακέντα να βγάζει περισσότερα νεύρα.

Μια χαρά παίκτης είναι για τα δεδομένα του μνημονιακού Παναθηναϊκού ο Ιταλός, κάτι που φρόντισε να μας δείξει με το όμορφο γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News