Απάντησε η ΑΕΚ: «Ανυπόστατο σενάριο για Μαντσίνι! Και νήπιο θα το καταλάβαινε»

Φημολογία «βόμβα»: «Ο Παναθηναϊκός πήρε τελικά Μαντσίνι από τον Αρη»

Σε κατηγορηματική διάψευση σχετικά με τις φήμες που την ήθελαν να μπαίνει «σφήνα για την απόκτηση Μαντσίνι» προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Χαρακτηριστικά αυτό που τόνιζαν από την ΠΑΕ ήταν το εξής και δεν αφήνει κανένα περιθώριο περεταίρω κουβέντας επί του «θέματος»:

«Μας τιμάει βέβαια το γεγονός πως οι αντίπαλοι μας θεωρούν ότι ανεβαίνει επικοινωνιακά η αξία μιας μεταγραφής τους, αν συνδεθεί με ενδιαφέρον της ΑΕΚ, όμως όπως και σε άλλη αντίστοιχη απόπειρα δημιουργίας εντυπώσεων από άλλη ομάδα πριν λίγες εβδομάδες για τον ίδιο ποδοσφαιριστή, δε μπορούμε παρά να γελάμε. Το σενάριο είναι παντελώς ανυπόστατο φυσικά. Και νήπιο θα το καταλάβαινε βλέποντας τις επιλογές της ΑΕΚ σε αυτές τις θέσεις. Να σταματήσουμε λοιπόν εδώ τα αστεία, γιατί έχουμε άλλα πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News