Απαίτηση Αλαφούζου σε Μπακογιάννη: «Ο Παναθηναϊκός θα χτίσει το μεγαλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα!»

Αλαφούζος: «Υπήρχε ακραία εύνοια υπέρ του Ολυμπιακού»

Ένα από τα θέματα που καθυστερούσαν – εν μέρει – τις ανακοινώσεις ήταν και η τελική χωρητικότητα του ποδοσφαιρικού γηπέδου στον Βοτανικό.

Το αρχικό πλάνο του Δήμου προέβλεπε γήπεδο 30.500 θέσεων, κάτι που -σύμφωνα με το sdna.gr – έβρισκε κάθετα αντίθετο τον Γιάννη Αλαφούζο.

Συγκεκριμένα, στην τελευταία συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές, ο Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθάρισε πως είτε ο Παναθηναϊκός θα χτίσει το μεγαλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα, είτε θα μείνει στη Λεωφόρο!

Συγκεκριμένα, απαίτησε ο Βοτανικός να είναι μεγαλύτερος τόσο από την “Αγία Σοφιά” όσο και από το “Γ. Καραϊσκάκης”, ειδάλλως δεν θα συμφωνούσε στην ανέγερση του γηπέδου.

Η πίεση και η αποφασιστικότητα του Γιάννη Αλαφούζου, έφεραν συμφωνία για γήπεδο μίνιμουμ 35.000 θέσεων για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, με τις ανακοινώσεις να οριοθετούνται προς το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News