«Ανυπομονώ να παίξω στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό»

«Ανυπομονώ να παίξω στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Ανυπόμονος να επισκεφτεί με την Μπαρτσελόνα το ΟΑΚΑ και να γευτεί την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, δήλωσε ο Πιέρε Οριόλα.

Απόσπασμα από το blog του Πιέρε Οριόλα στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας:

«Ένα από τα highlight της σεζόν ήταν και το ντεμπούτο μου στην Ευρωλίγκα με την Μπαρτσελόνα, την ομάδα που υποστήριζα από παιδί. Στόχος μου ήταν να αγωνιστώ στην Ευρωλίγκα και πιστεύω ότι το κέρδισα αυτό το δικαίωμα και έγινε ακόμη καλύτερο από την στιγμή που το έκανα με την Μπαρτσελόνα. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να περιγράψω τι σημαίνει να φοράς αυτή τη φανέλα. Ήταν διπλή η ικανοποίησή μου, καθώς έπαιξα το πρώτο μου παιχνίδι στην Ευρωλίγκα και αυτό ήταν με την Μπαρτσελόνα. Μέχρι στιγμής, έχω εντυπωσιαστεί από την εκτός έδρας ατμόσφαιρα στον Ερυθρό Αστέρα. Το παιχνίδι ήταν sold out και ο κάθε ένας οπαδός τους τους υποστήριζε από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ανυπομονώ να πάω και σε άλλα μέρη, όπως το ΟΑΚΑ για παράδειγμα. Ανυπομονώ να αντιμετωπίσω εκεί τον Παναθηναϊκό και αυτό θα γίνει σύντομα. Μου είπαν, επίσης, πως και το γήπεδο Φενέρμπαχτσε είναι πολύ καλό, γι’ αυτό θέλω να πάω και εγώ εκεί. Έχουμε ακόμη να παίξουμε στις έδρες των Ολυμπιακού, Μακάμπι και Ζαλγκίρις, που είναι ακόμη τρεις ομάδες. Θα είναι πολύ όμορφο κόντρα στη Ζαλγκίρις, καθώς είναι μία μπασκετική χώρα. Ζουν για το μπάσκετ!».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News