Αντούνα: Το περίεργο κλίμα στα αποδυτήρια και η «επιστροφή» για Παναθηναϊκό

«Έριξαν» το Instagram του Αντούνα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού! (pic)

Ο Παναθηναϊκός εδώ και μέρες έχει σταματήσει οποιαδήποτε δίαυλο επικοινωνίας για τη μεταγραφή του Ούριελ Αντούνα, παρόλα αυτά στο Μεξικό τα σενάρια συνεχίζονται.

Πιο συγκεκριμένα, οι Μεξικανοί αναφέρουν ότι ο Αντούνα πιέζει την Κρουζ Αζούλ να αποχωρήσει και προκαλεί ένα περίεργο κλίμα στα αποδυτήρια.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι ο ατζέντης του Αντούνα θα επικοινωνήσει με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού προκειμένου να τονίσει ότι η Κρουζ Αζούλ είναι διατεθειμένη για «επιστροφή» σε συζητήσεις μέσα σε λογικά πλαίσια.

Μένει βέβαια να φανεί αν όσα μεταφέρουν στο Μεξικό έχουν βάση και υπάρχει χαραμάδα για να έχουμε deal.

Παναθηναϊκός: Οι επόμενες δύο μεταγραφικές κινήσεις

Δύο βδομάδες έμειναν για να κλείσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος με τον Παναθηναϊκό να φουλάρει για να ολοκληρώσει δύο ακόμα μεταγραφές.

Φυσικά σε πρώτο πλάνο είναι το θέμα του εξτρέμ ο οποίος θα έρθει για να πάρει φανέλα βασικού ενώ θα έχει την δυνατότητα να παίζει και στις δύο πλευρές της επίθεσης.

Μόλις ολοκληρωθεί η μεταγραφή του εξτρέμ, τότε οι Πράσινοι θα προχωρήσουν σε μία ακόμα κίνηση για ένα παίκτη ο οποίος θα αγωνίζεται στο 10 και στα άκρα της επίθεσης.

Οι στόχοι έχουν βρεθεί από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και μάλιστα οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές είναι προχωρημένες.

Τέλος, δεν αποκλείεται ως το τέλος της βδομάδας ο Παναθηναϊκός να έχει ολοκληρώσει όχι μία άλλα δύο μεταγραφές κλείνοντας έτσι εντυπωσιακά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News