Aντωνιάδης: «Κακώς παραγκωνίζεται ο Ιωαννίδης, να κινηθεί για δύο ενδεκαδάτους»

Aντωνιάδης: «Κακώς παραγκωνίζεται ο Ιωαννίδης, να κινηθεί για δύο ενδεκαδάτους»

Ο παλαίμαχος επιθετικός και ένας εκ των σπουδαιότερων Ελλήνων σκόρερ, μίλησε στην εκπομπή “Το Κατά Ιωάννου Ευαγγέλιο”, σχολιάζοντας το Αθηναϊκό ντέρμπι και την συνάντηση του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Θρύλος του Ελληνικού ποδοσφαίρου, Αντώνης Αντωνιάδης, αναφέρθηκε στο πρόβλημα δημιουργίας που είχε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena, ενώ μίλησε και για το πρόβλημα στο σκοράρισμα του Παναθηναϊκού από τότε που τραυματίστηκε ο Αϊτόρ και ζήτησε δύο ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές.

Ο Χάρης Κοπιτσής έδωσε την δική του οπτική για το “ντέρμπι”, επισημαίνοντας πως οι δύο ομάδες είχαν μπει στον αγωνιστικό χώρο αρκετά διαβασμένες, ενώ τόνισε πως είναι χαρούμενος για το ποδόσφαιρο που παρουσιάζει το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα στο χορτάρι.

Τέλος ο Αντώνης Αντωνιάδης, σχολίασε την συνάντησή του με τον Μίμη Δομάζο και τον Δημήτρη Μελισσανίδη και επιβεβαίωσε τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους, ενώ αποκάλυψε και το παράπονο που το έκαναν σχετικά με το γεγονός ότι δεν τους κάλεσε στα εγκαίνια της “OPAP Arena”, ενώ τόνισε πως θέλει να ευχαριστήσει την ΠΑΕ ΑΕΚ για την φιλοξενία στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ακούστε ολόκληρη την συζήτηση στο παρακάτω ηχητικό:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News