Αντωνιάδης: «Έχω κάνει εικόνα να μπαίνω στο νέο γήπεδο του ΠΑΟ - Το πήρα κατάκαρδα με την ΑΕΚ...»

Αντωνιάδης: «Έχω κάνει εικόνα να μπαίνω στο νέο γήπεδο του ΠΑΟ - Το πήρα κατάκαρδα με την ΑΕΚ...»

O 76χρονος Ψηλός των ελληνικών γηπέδων μίλησε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό και όχι μόνο.

Κλαίει γι’ αυτό το γήπεδο, ζήλεψε όταν είδε την ΑΕΚ να μπαίνει στο δικό της και μεγαλόκαρδα εκμυστηρεύθηκε: “Όλα θα τα δώσω στον Παναθηναϊκό!”.

Διαβάστε αποσπάσματα της συνέντευξής του στο sport24:

«Ήμουν και στην παρουσίαση του νέου γηπέδου. Μαζί με τον Δομάζο ήμασταν. Δεν θα πηγαίναμε; Αλίμονο!

Ο Μπακογιάννης είναι αποφασισμένος και το 2026 θα είμαστε στο νέο γήπεδο. Να μάς έχει ο Θεός καλά να το προλάβουμε. Αν το προλάβουμε θα είμαστε εκεί.

Είδα τι δουλειά απαιτείται. Πολλή δουλειά. Θα γίνει ένα σύγχρονο γήπεδο, το καλύτερο στην Ελλάδα. Έχω κάνει εικόνα τη στιγμή που θα είναι έτοιμο το νέο γήπεδο και θα μπαίνουμε μέσα. Αυτό περιμένω.





Στη Λεωφόρο δεν μπορεί να γίνει και το λέω εγώ που η δική μου η γενιά είναι ταυτισμένη με αυτό το γήπεδο. Έχω τη μελέτη της πολεοδομίας στα χέρια μου. Πήγα και την πήρα. Από κάτω τρέχει νερό.

Όλοι θέλαμε το γήπεδο στη Λεωφόρο, δεν γίνεται όμως. Μόνο αν έχει λίγες θέσεις, 22.000. Δεν θέλει ο Παναθηναϊκός τόσο μικρό γήπεδο. Θα γεμίσει μεγαλύτερο!

Δάκρυσα από τη στεναχώρια μου, όταν είδα τον Μελισσανίδη, τον Πόντιο, τον πατριώτη μου να φτιάχνει γήπεδο στην ΑΕΚ. Είχα στεναχώρια, επειδή δεν έχει και ο Παναθηναϊκός το δικό του γήπεδο. Το πήρα κατάκαρδα.

Ο Παναθηναϊκός ήταν η πρώτη ομάδα που είχε γήπεδο με χλοοτάπητα και προβολείς και τώρα είναι τελευταίος και καταϊδρωμένος. Εκεί, έπαιζε η ΑΕΚ τα διεθνή παιχνίδια της.

Θα γίνει όμως το 2026, θα είναι 42.000 θέσεων. Το καλύτερο θα είναι. Θα έχει και μουσείο.

Σαν το δικό μου “μουσείο” δεν πιστεύω να έχει άλλος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Έχω πολλά πράγματα.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News