«Αντίο» από Μήτογλου: «Ευχαριστώ πάνω από όλα τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!»

«Αντίο» από Μήτογλου: «Ευχαριστώ πάνω από όλα τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!»

Το δικό του αντίο στον Παναθηναϊκό είπε ο Ντίνος Μήτογλου!

Ποιους ευχαρίστησε…

Αναλυτικά το μήνυμά του:

Ένας κύκλος κλείνει….ίσως ο πιο σημαντικός….ο πρώτος επαγγελματικός….γεμάτος με συναισθήματα , αναμνήσεις, εύκολες και δύσκολες στιγμές. Αυτό που μένει στο τέλος είναι το πόσο ευλογημένος είμαι για αυτά που έζησα στον Παναθηναϊκό και πόσο ευγνώμων για αυτά που πήρα, κέρδισα, έμαθα.

Η τετραετία αυτή έχει σημαδέψει τη ζωή και την καριέρα μου. Με άνδρωσε μπασκετικά δίπλα σε μορφές του παγκόσμιου αθλητισμού όπως ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης τους οποίους και ευχαριστώ θερμά. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα και όλο το staff (προπονητές, γυμναστές, φροντιστές , φυσιοθεραπευτές , γιατροί, έναν-έναν ξεχωριστά). ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους συμπαίκτες μου για τις στιγμές, τις εμπειρίες, τις φιλίες, τις οδηγίες. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την αγάπη και την στήριξη. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον κύριο Τάκη Τριαντόπουλο για τη συνεργασία και πάνω από όλα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο που με πίστεψε και με έφερε στον Παναθηναϊκό, για τη στήριξη που μου έδωσε και όλα όσα μου πρόσφερε.

Εύχομαι τα καλύτερα στην οικογένεια και σε όλο τον οργανισμό του Παναθηναϊκού.

«Πότε δε φεύγεις πραγματικά από ένα μέρος που αγαπάς. Παίρνεις κομμάτι αυτού μαζί σου και αφήνεις ένα κομμάτι σου εκεί»

Με τιμή
Ντίνος Μήτογλου

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News