Αντέι ή Σίφο για τον Παναθηναϊκό

Αντέι ή Σίφο για τον Παναθηναϊκό

Ανάμεσα σε Λούκα Αντέι και Γκόρντον Σίλντενφελντ είναι στον Παναθηναϊκό, στην προσπάθεια που γίνεται ώστε να καλυφθεί το κενό που δημιουργήθηκε στις θέσεις για το κέντρο της άμυνας με τον τραυματισμό του Σέρχιο Σάντσεθ.

Η περίπτωση του Γκόρντον Σίλντενφελντ εξετάζεται σοβαρά και έχει το πλεονέκτημα ότι γνωρίζει καλά το «τριφύλλι» και το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά φαίνεται πως εκλεκτός του Αντρέα Στραματσόνι είναι ο 19χρονος Ιταλός. 

[ads2]

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γίνει πρόταση στη Σασουόλο, όπου ανήκει, για 18μηνο δανεισμό και κρίνεται ικανοποιητική, καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν είναι στα πλάνα του προπονητή της, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο.

Πάντως, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ο Κροάτης, αλλά στην παρούσα φάση μοιάζει πιο πιθανό το ενδεχόμενο να προτιμηθεί ο νεαρός. 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News