Άντε πάλι - «Πάγωσαν» την μπάλα στο χέρι του Κουρμπέλη πριν το πέναλτι! (pic)

Άντε πάλι - «Πάγωσαν» την μπάλα στο χέρι του Κουρμπέλη πριν το πέναλτι! (pic)

Στην εποχή του ίντερνετ… έχει μεγάλη πέραση το screenshot για να περάσει κανείς τη δική του «επιρροή» στον κόσμο. 

Το ζήσαμε και στο πρόσφατο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Φενερμπαχτσέ στο τρίποντο του Γκούντουριτς που πάτησε ξεκάθαρα την γραμμή στο σουτ της… παράτασης. Τώρα επαναλαμβάνεται το δυσάρεστο ιντερνετικό «φαινόμενο» και στο ποδόσφαιρο.

Ενημερωτικό σάιτ «πάγωσε» την μπάλα στο χέρι του Κουρμπέλη για να δείξει αυτό που πραγματικά θα ήθελε να συμβεί στους «Ζωσιμάδες», ωστόσο, ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει.




Ο Κουρμπέλης δεν τσιμπάει την μπάλα με το χέρι, αλλά έρχεται και την βρίσκει με τον ώμο (εκεί περίπου που είναι το μπλε χρώμα στη φανέλα) ένα δευτερόλεπτο πριν δεχθεί το σκληρό χτύπημα από τον αντίπαλό του χαμηλά στο πόδι.

Ο διαιτητής Τσαγκαράκης έχει ξεκάθαρη εικόνα για το τι συμβαίνει και αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR και εξετάστηκαν όλα τα ενδεχόμενα. Για αυτό, λοιπόν, χέρι δεν υπάρχει…

Δείτε παρακάτω:

Άντε πάλι - «Πάγωσαν» την μπάλα στο χέρι του Κουρμπέλη πριν το πέναλτι! (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News