Ανούσιες δηλώσεις Παναγόπουλου - Ρίχνει αλλού τις ευθύνες

Επαφές συνεργατών του Αλαφούζου με ΥΠΟΙΚ για τη ρύθμιση των 120 δόσεων

Το πρώην διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Χρήστος Παναγόπουλος μίλησε στο Metropolis 95.5 για την περσινή σεζόν στο «τριφύλλι» και έριξε σπόντες για τη δουλειά του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου.

Θέλοντας να εξηγήσει την τωρινή κατάσταση του Άρη, ο Παναγόπουλος έφερε ως παράδειγμα την περσινή περίοδο του Παναθηναϊκού για το πως θεραπεύεται μια κρίση.

Στο αποκορύφωμα των δηλώσεων του το άλλοτε «δεξί χέρι» του Γιάννη Αλαφούζου έκανε ιδιαίτερη μνεία στο πως πρέπει να δουλεύουν οι τεχνικοί διευθυντής σε έναν οργανισμό παίρνοντας… παραμάζωμα και τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο.

«Στον Παναθηναϊκό τη δύσκολη περσινή περίοδο, πάλι ο ποδοσφαιρικός “πυρετός” δεν θεραπεύθηκε από τον ίδιο τεχνικό διευθυντή, τον Διαμαντόπουλο. Η δουλειά του δεν είναι να παίρνει τη θέση της μιας ή της άλλης κατεύθυνσης σε μια ομάδα όταν αρχίζει η κρίση, αλλά να θεραπεύει τις κρίσεις. Όταν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, δεν κάνεις γι’ αυτήν τη δουλειά.

Δεν ξέρω, αλλά μου φαίνεται ότι μάλλον κάτι παρόμοιο συμβαίνει στον Άρη. Στον Παναθηναϊκό δεν θεραπεύθηκαν πράγματα, αντίθετα εντάθηκαν πράγματα στους μήνες της μεγάλης κρίσης. Ναι, υπήρχαν μεγάλα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα, όμως, σε τέτοιες περιπτώσεις όλοι μαζί πρέπει να πορεύονται προς μια κατεύθυνση για να θεραπευθεί η κρίση και όχι να αναπτύσσονται δυναμικές και ο τεχνικός διευθυντής να γίνεται κομμάτι της μιας δυναμικής».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News