Ανουάρ: «Βήμα μπροστά για μένα ο Παναθηναϊκός»

Ανουάρ: «Βήμα μπροστά για μένα ο Παναθηναϊκός»

Για την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό και τον επαναπατρισμό του για λογαριασμό της Ρεάλ Βαγιαδολίδ μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ανουάρ.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός βρέθηκε στο Τριφύλλι τη σεζόν 2019-20, ωστόσο η εικόνα του δεν έπεισε τους ιθύνοντες των «Πρασίνων» ώστε να τον κρατήσουν στην ομάδα, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να επιστρέψει στη χώρα του.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Ανουάρ είπε: «Μετά από τόσα χρόνια στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ, τόσο στην ακαδημια όσο και στην πρώτη ομάδα, ήρθε η ώρα να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου και με κάλεσε ο Παναθηναϊκός. Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα στην Ελλάδα γιατί με βοήθησε να κάνω ένα βήμα μπροστά και να συνεχίσω να προπονούμαι ως επαγγελματίας σε μία μεγάλη ομάδα και με έκανε πάνω από όλα να ωριμάσω και να επιστρέψω πιο δυνατός στη Βαγιαδολίδ». 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News