Ανουάρ: "Καμία πιθανότητα, σήμερα, να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό"

Βαθμολογία Superleague: Η θέση του Παναθηναϊκού (7η αγ.)

Ο τεχνικός διευθυντής της Βαγιαδολίδ, Μιγκέλ Άνχελ Γκόμες ελαχιστοποίησε στο… μάξιμουμ τις πιθανότητες του Παναθηναϊκού να κρατήσει τον Ανουάρ Τουχαμί και την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Η Βαγιαδολίδ φαίνεται να τα έχει δρομολογήσει όλα σχετικά με την εξέλιξη του Ανουάρ και τη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Γκόμες ήταν ξεκάθαρος σε συνέντευξη που έδωσε σε ισπανικό ΜΜΕ αναφορικά με το μέλλον του Ανουάρ: «Γνωρίζουμε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αλλά δεν υπάρχουν πιθανότητες να συνεχίσει εκεί. Ο παίκτης επιθυμούμε να λάβει κανονικά μέρος στην προετοιμασία και στη συνέχεια να συνεχίσει ως δανεικός στο ισπανικό πρωτάθλημα.»

Όπως καταλαβαίνει κανείς, οι ιθύνοντες της Βαγιαδολίδ επιθυμούν ο ποδοσφαιριστής να αγωνιστεί την ερχόμενη σεζόν σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από το ελληνικό. Παρόλα αυτά, ο Γκόμες παραδέχτηκε πως ο Παναθηναϊκός και η Ελλάδα αποτέλεσε για τον Ανουάρ ένα φιλόξενο «σπίτι» που τον έκανε πανευτυχή.

«Ο Ανουάρ γνωρίζουμε πως θα ήθελε να γυρίσει στην Ελλάδα. Του άρεσε πολύ η χώρα, οι συνθήκες ζωής και φυσικά ο Παναθηναϊκός. Ήταν πολύ ικανοποιημένος στους πράσινους, καθώς εκεί ένιωθε πολύτιμος.»

Βάσει των δεδομένων που πηγάζουν από την Ισπανία, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ξένου χαφ μέσα στο υπόλοιπο μισό του καλοκαιριού και πιθανότατα πριν τις 6 Αυγούστου που ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News