Ανώτερος ο Παναθηναϊκός Β', πήρε το τρίποντο η Καλλιθέα! (vids)

Ανώτερος ο Παναθηναϊκός Β', πήρε το τρίποντο η Καλλιθέα! (vids)

Μια φάση στα πρώτα δευτερόλεπτα της συνάντησης έκρινε το αποτέλεσμα στο Ελ Πάσο με την Καλλιθέα να κερδίζει τον καλύτερο ΠΑΟ Β’ στο χορτάρι με 1-0 χάρις το τέρμα του Μανθάτη.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Παναθηναϊκός Β’ έμεινε πίσω στο σκορ έπειτα από σέντρα του Μουνιέ και γυριστή κεφαλιά του Μανθάτη. Ο Χριστογεώργος βρέθηκε ελαφρώς εκτός εστίας και ο πρώην «ερυθρόλευκος» κρέμασε τον πράσινο πορτιέρο για το 1-0 της Καλλιθέας στο Ελ Πάσο.

Η εικόνα του Παναθηναϊκού Β’ ήταν καλύτερη καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και σημειώθηκαν σημαντικές φάσεις για το Τριφύλλι με κυριότερη το δοκάρι του Σιδερά στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Ο υποσχόμενος στόπερ του Γιάννη Βονόρτα έπιασε ένα σκαστό σουτ εντός της περιοχής, ο Βοσνιάδης βρήκε όσο έπρεπε την μπάλα, ώστε εκείνη να καταλήξει στο οριζόντιο δοκάρι και να βγει κόρνερ.

Η ομάδα του Γιάννη Βονόρτα είχε ξεκάθαρη υπεροχή και στο β’ ημίχρονο, όμως, δεν βρέθηκε το γκολ της ισοφάρισης παρά την υψηλή πίεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές της Β’ ομάδας προς το φινάλε της αναμέτρησης. Να τονιστεί πως χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Μπιλάλ, ο οποίος είχε και μια καλή ευκαιρία στο 90′.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News