Άνοιξε το θέμα του Δρακωτού ο Γάτας: «Περιμένει δύο χρόνια, δεν θα ξαναμιλήσει για ΠΑΕ»

Δρακωτός: «Βόμβες» και αποκαλύψεις για την ΠΑΕ - Τα οικονομικά στοιχεία, τα χρήματα που θα βάλει, πότε έρχεται Αθήνα (vid)

Μετά τη βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ, ο δημοσιογράφος Άρης Γάτας επανέφερε στο προσκήνιο το θέμα του Μάρκου Δρακωτού.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως ο Μάρκος Δρακωτός έχει έτοιμη πρόταση για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός εδώ και δύο χρόνια, αλλά δεν έχει «κλείσει» ακόμα το ραντεβού του.

Αναλυτικά:

Πριν από πέντε μήνες για πρώτη φορά εμφανίστηκε στο προσκήνιο ένας κανονικός ενδιαφερόμενος για τον Παναθηναϊκό ονόματι Μάρκος Δρακωτός…Με τον πλέον επίσημο τρόπο εξέφρασε στην δημόσια τηλεόραση την πρόθεση του να πάρει την ομάδα.

Διακριτικά μάλιστα και χωρίς να πουλήσει καθρεφτάκια σε ιθαγενείς, με πρίγκιπες και καμήλες,δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει και κάλεσε δημόσια τον κ.Αλαφούζο να συζητήσουν όταν αυτός το αποφασίσει γιατί όπως δήλωσε ξεκάθαρα είχε έτοιμη πρόταση.

Ενάμιση χρόνο πριν απο αυτή την συνέντευξη είχε αρχίσει το ενδιαφέρον του για να έρθει σε επαφή.

Πέντε μήνες μετά και αφού «μάθαμε» από τους τριγύρω ότι δεν είχε λεφτά, είναι «φτωχός», δεν είναι μεγάλο μέγεθος και δεν είναι δυνατός,αφού έχουν γίνει τα χίλια μύρια όσα στα παρασκήνια, έχω ίδια άποψη μετά από αυτή την συνέντευξη που γράφω δυο βιβλία μαζί,μεταξύ άλλων λίγο έλειψε εγώ να μείνω άνεργος(ζητούσε κάποιος επιτακτικά μετά την προβολή του θέματος να απολυθώ και δεν είναι ο Αλαφούζος,για να μην δημιουργούνται και παρεξηγήσεις) και ο Δρακωτός αγνοείται και περιμένει ακόμα στο ακουστικό του.

Περιμένει να τον δεχτούν σε ραντεβού και να τους πει την έτοιμη πρόταση του. Μάταια σχεδόν δυο χρόνια μετά δεν του έκαναν την χάρη ούτε να τον ακούσουν, εκεί που μπαινόβγαιναν πρίγκιπες και πριγκιποπούλες για χάρη γούστου.

Κατά τα λοιπά ο Παναθηναϊκός όταν βρίσκουν ευκαιρία, γίνεται έρμαιο στις ορέξεις νταραβεριτζηδων του χώρου και τον εκτελούν στα τρία μέτρα…

Συνέντευξη πάντως ο Δρακωτός δεν πρόκειται να ξαναδώσει και να μην ταλαιπωρούνται να τον ψάχνουν, καλά θα κάνει ο άνθρωπος που λίγο έλειψε να βρει τον μπελά του και αυτός και εγώ μαζί για ακόμη μια φορά…

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News