Ανοικτό να αποχωρήσουν «πακέτο» Μακέντα - Καρλίτος!

Ανοικτό να αποχωρήσουν «πακέτο» Μακέντα - Καρλίτος!

Για κάθε σενάριο είναι προετοιμασμένος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ακόμα και στην περίπτωση οι Μακέντα και Καρλίτος να βρουν αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Αβέβαιο είναι το μέλλον – αυτή τη στιγμή – για τους Μακέντα και Καρλίτος στον Παναθηναϊκό. Η λογική λέει πως αν φύγει ο ένας, θα μείνει ο άλλος, αφού αμφότεροι έχουν φιλοδοξίες… ενδεκάδας στο Τριφύλλι.

Επίσης, ο Γιοβάνοβιτς έχει σε εκτίμηση και τους δύο φορ, οπότε, δεν αποκλείεται να εμπιστευτεί εκείνον που θα παραμείνει, για βασικό.

Όμως, το καλοκαίρι τα πάντα είναι πιθανά να συμβούν. Αυτό το ξέρει καλά ο Σέρβος προπονητής και έχει στη λίστα του αρκετούς επιθετικούς στα… κυβικά του Παναθηναϊκού, που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Τον απασχολεί έντονα το θέμα του επιθετικού και γι’αυτό, έχει στη λίστα του υποψήφιους σκόρερ, ακόμα και σε περίπτωση που «χαιρετίσουν» το ίδιο καλοκαίρι ο Ιταλός και ο Ισπανός φορ.

https://newspao.gr/apogoiteymenos-o-karlitos-oi-taseis-fygis-kai-o-giovanovits/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News