Ανοιχτό παράθυρο παραμονής Ζαχίντ - Τα νέα δεδομένα!

«Σπόντες» και ενόχληση στο Κορωπί για την περίπτωση αναβολής του ντέρμπι

Ο κορονοϊός ανοίγει παράθυρο παραμονής του Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό. Λίγες, αλλά υπάρχουν πιθανότητες.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των κυπριακών ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, προτίθεται να προχωρήσει σε μειώσεις στα συμβόλαια έως και 60% για το υπόλοιπο διάστημα της φετινής χρονιάς κι εν όψει της νέας σεζόν.

Όλα αυτά πάντως δεν επιβεβαιώθηκαν από τον εκπρόσωπο Τύπου του συλλόγου, Νεκτάριο Πετεβίνο σε προ ημερών δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό (Super Sport FM 104) της Κύπρου, κάνοντας λόγο για έναν απλό κύκλο συζητήσεων με τους παίκτες στους οποίους μεταφέρουν τις σκέψεις του κι αυτοί τις δικές τους μέσα σε κλίμα κατανόησης και από τις δύο πλευρές.

Αυτά συμβαίνουν στην Κύπρο και με αφορμή όλα αυτά, εσχάτως κυκλοφόρησε στην Ελλάδα πως η φημολογούμενη πρόθεση του ΑΠΟΕΛ για μειώσεις στα συμβόλαια των παικτών, μπορεί να επηρεάσει και την υπόθεση του Γκίας Ζαχίντ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στον Παναθηναϊκό και η «τσουχτερή» ρήτρα (1,6 εκατ. ευρώ) για την αγορά των δικαιωμάτων του από την κυπριακή ομάδα δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ενεργοποιηθεί από πλευράς «τριφυλλιού».

Αν τώρα ο 25χρονος παίκτης δεν δεχτεί την μείωση του συμβολαίου του από πλευράς ΑΠΟΕΛ εν όψει της νέας σεζόν, εικάζεται πως θα μπορούσε να αναζητηθεί λύση για την πρόωρη αποχώρησή του από την κυπριακή ομάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News