Ανοίγει ο δρόμος και η όρεξη!

Ανοίγει ο δρόμος και η όρεξη!

Ο Παναθηναϊκός έψαχνε κάτι πολύ καλό την προηγούμενη εβδομάδα στην Πόλη αλλά δεν το βρήκε για παραπάνω από έναν λόγους.

Σε κάθε περίπτωση όμως δεν στέκεται εκεί και κοιτάζει πως θα πάει με το καλύτερο δυνατό …ταμείο στα πλέι οφ. Πρώτο από τα σημαδεμένα ματς στο μπλοκάκι του Σάλε είναι αυτό με αντίπαλο τη Μάλαγα στο ΟΑΚΑ.

[ads2]

Μπορεί εμπορικά κάποιοι να μπερδεύονται ωστόσο είναι από τα σημαντικότερα κλειδιά για τη συνέχεια. Εξάλλου, πίστα – πίστα που θα ξεκλειδώνουν οι «πράσινοι» θ’ αναθεωρούν και το …μέτρημα ως προς το που μπορούν να φτάσουν. Έτσι όπως είναι καταρτισμένο το καλεντάρι του ΤΟΡ-16 υπάρχει μια μοναδική ευκαιρία για το «τριφύλλι».

Ποια είναι αυτή; Το απόλυτο στο ΟΑΚΑ (παρεμπιπτόντως ήταν απαράδεκτες οι συνθήκες που έκανε προπόνηση η ομάδα) στον πρώτο γύρο με αντιπάλους τη Μάλαγα, τον Ερυθρό Αστέρα, τη Νταρουσάφακα και την Εφές. Αυτό πρακτικά σημαίνει τέσσερις νίκες και κυνήγι σε Κράσνονταρ και Ζάγκρεμπ για ένα τουλάχιστον διπλό με Κούμπαν και Τσεντεβίτα.

Για να φτάσουμε, όμως, να κοιτάζουμε παραπέρα θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να κερδίσει τη Μάλαγα στο γήπεδο του. Τ΄ αποδυτήρια αναδύουν ένα αίσθημα σιγουριάς και αποφασιστικότητας για τη συνέχεια και αυτό φαίνεται πλέον δια γυμνού οφθαλμού. Οι Ισπανοί είναι …ζημιάρηδες αλλά δεν είναι η ομάδα που θα τρομάξει τον Παναθηναϊκό.

Αντίθετα, αν οι «πράσινοι» την εγκλωβίσουν από το πρώτο δεκάλεπτο και δεν της επιτρέψουν να κινηθεί σε ισπανικούς ρυθμούς τότε δύσκολα θα έχουν πρόβλημα.

Από εδώ και στο εξής όλα μετρούν διπλά, οι γκέλες δύσκολα ρεφάρονται και η κάθε νίκη μοιάζει φτιαγμένη από χρυσάφι. Κάθε δίποντο που θα μαζεύει ο Σάλε και τα παιδιά του θα μπαίνει στο σακούλι των πλέι οφ.

ΥΓ: Το λουκ του Μήτσου είναι κάτι σαν τη διάθεση όλων για μάχη.

ΥΓ2: Οι συνθήκες στο ΟΑΚΑ είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ! Ντροπή να προετοιμάζεται η ομάδα έτσι και στο «τριφύλλι» είναι έξαλλοι.

onsports.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News