«Ανέβηκε» 1,5 εκατ. ευρώ ο Αλαφούζος για να γίνει «πράσινος» ο Σποράρ!

«Ανέβηκε» 1,5 εκατ. ευρώ ο Αλαφούζος για να γίνει «πράσινος» ο Σποράρ!

Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στις διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του Αντράζ Σποράρ.

Οι Πορτογάλου ζητούσαν εξ αρχής 5 εκατ. ευρώ, ενώ ο Παναθηναϊκός έκανε αρχική πρόταση 2 εκατ. ευρώ για τον Σλοβένο διεθνή επιθετικό.

Τελικά, το Τριφύλλι με τους δικούς του χειρισμούς και με πρόθεση να εκπληρώσει – άνευ κόστους – την επιθυμία του προπονητή του, ανέβηκε 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ θα προσφέρει στην Σπόρτινγκ και ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 15-20%.




Να σημειωθεί πως η Μίντλεσμπρο ήθελε να κρατήσει τον Σποράρ και έδινε 2 εκατ. ευρώ, δυνατά έπαιξε ο παίκτης και για τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ η Μπρεστ «ανέβηκε» μέχρι τα 2,5 εκατ. ευρώ, δίχως όμως, να ικανοποιηθούν οι Πορτογάλοι. Τελικά, η πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν η υψηλότερη.

Την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας των Πορτογάλων, ο 28χρονος φορ έκανε ατομικές προπονήσεις με γυμναστή, ενώ αμέσως μετά εντάχθηκε στις προπονήσεις της ομάδας Νέων της Σπόρτινγκ, μαζί με τους άλλους παίκτες που είχαν “κοπεί” από την πρώτη ομάδα.

Το δε τελικό ποσό που θα “δεσμεύσει” συνολικά ο Παναθηναϊκός για τα επόμενα 4 χρόνια για τον Σλοβένο φορ, θα φτάσει -μαζί με την εφορία- τα 8.628.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, το 4ετές συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή θα κοστίσει 5.128.000 ευρώ μαζί με τους φόρους, συν τα 3,5 εκατ. ευρώ προς την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News