«Ανεβασμένη» η Κρεμλίδου: «Το τζάμι έχει φτιάξει - Όλα είναι περαστικά...»

«Ανεβασμένη» η Κρεμλίδου: «Το τζάμι έχει φτιάξει - Όλα είναι περαστικά...»

Πίσω της έχει αφήσει την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε στο Χαλάνδρι η Έλενα Κρεμλίδου, η οποία θέλησε να επικοινωνήσει μέσω του Instagram και ένα όμορφο μήνυμα.

Η γνωστή Instagrammer και πρώην «Survivor» αποκατέστησε τη ζημιά στο αυτοκίνητό της και έστειλε ένα μήνυμα με νόημα στους «ακόλουθούς» της στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Είμαι πολύ καλύτερα και ψυχολογικά και σωματικά μετά το εμβόλιο. Ευχαριστώ πολύ για όλα σας τα μηνύματα. Τα βλέπω και εκτιμώ τη θετικότητά σας. Το τζάμι έχει φτιάξει. Με βοήθησε πολύ μια φίλη μου. Δυσκολίες θα έρθουν, σημασία είναι να ξέρουμε πως μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε και δεν έρχεται το τέλος του κόσμου, όσο δύσκολα κι αν περνάμε σε μια φάση της ζωής μας.

Θετική σκέψη, μπορούμε να ξεπεράσουμε τα πάντα. Να βρίσκεις πράγματα να πιάνεσαι και να σου δίνουν ώθηση να ανέβεις προς τα πάνω και να αλλάξεις τη θέση που βρίσκεσαι. Όλα είναι περαστικά και τα καλά και τα κακά.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News