Ανεβαίνει ο Ουάιτ

Ανεβαίνει ο Ουάιτ

Ακόμα ένα θετικό παιχνίδι, κόντρα στον ΠΑΟΚ, για τον Ααρον Ουάιτ.

Ο Αμερικανός θέλει μέσω των πρασίνων να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρωλίγκας, κάνοντας παράλληλα αυτά που έχει δείξει ότι μπορεί! Όλα αυτά με τα πράσινα, τα οποία… τίμησε δεόντως την διετία 2017-2019 στο Κάουνας, στις καλύτερες σεζόν της καριέρας του. Ο Αμερικανός ήταν στο μυαλό του Βόβορα από τον Μάη, αλλά αργότερα βγήκε στο προσκήνιο το όνομα του Γκρεγκ Ουίτινγκτον που θεωρήθηκε πιο κλασάτη λύση.

Ο Ουάιτ ναι μεν έχασε έδαφος, αλλά πάντα υπήρχε στη λίστα του προπονητή. Όταν το θέμα Γουίτινγκτον δεν προχώρησε και Παναθηναϊκός υπέγραψε τον Τζάκσον αντί του πολύ πιο ακριβού Νικόλας Λαπροβίτολα με το που η ομάδα εξοικονόμησε (τα μετρημένα φέτος) χρήματα για έναν ακόμη παίκτη κατάφερε να κλείσει τον Αμερικανό φόργουορντ σε τιμή… ευκαιρίας και με σχεδόν λιγότερα από 300.000 ευρώ. Μιλάμε για παίκτη με απίθανες σεζόν στην Ζάλγκιρις, με αποτέλεσμα να ανεβάσει τις μετοχές του στο ευρωπαϊκό χρηματιστήριο του μπάσκετ και να μετακομίσει στην Αρμάνι Μιλάνο.

Ο 28χρονος φόργουορντ δεν ήρθε στον Παναθηναϊκό για να κάνει την διαφορά, αλλά σε πρώτη φάση διαθέτει τα στοιχεία που έχει θέσει ο Βόβορας από το ξεκίνημα της σεζόν όσον αφορά τους παίκτες που θέλει στο ρόστερ της ομάδας. Αθλητικότητα και κίνητρο (με την επιστροφή του στην EuroLeague), ενώ η πορεία θα δείξει αν θα έχει και την «πνευματική δύναμη» για να αντέξει τους ισχυρούς κραδασμούς, που είναι το τρίτο ζητούμενο.

Σε αυτό ανταποκρίνεται, θα τον δούμε και την άνοιξη που θα κριθούν οι στόχοι, αλλά δεν είναι και λίγο πράγμα με το που πάτησε στην Ελλάδα να κρίνουν απαξιωτικά το…κίτρινο χρώμα του δέρματός σου αλλά και τις διατροφικές σου συνήθειες μιας και στον Ουάιτ δεν αρέσει τόσο το κρέας. Το παιδί ξεκίνησε χάλια τη σεζόν αλλά τις τελευταίες εβδομάδες όσο πάει κι ανεβαίνει κάνοντας όλο τον οργανισμό να χαμογελά.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News