Ανεβαίνει... μέσω Κυβέρνησης το μπάτζετ

Δεν πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι

Ακόμη μεγαλύτερο μπάτζετ αναμένεται να έχει ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση που η ΠΑΕ υπαχθεί στη ρύθμιση των 120 δόσεων για τα δημόσια ταμεία.

Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, τα χρέη του Παναθηναϊκού προς τις συγκεκριμένες υπηρεσίες θα διακανονιστούν σε βάθος δεκαετίας, πράγμα που σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα πληρώνει ως και 500.000 ευρώ λιγότερα/μήνα!

Φυσικά, αυτά τα -περίπου- 5-6 εκ. ευρώ που θα εξοικονομούνται τον χρόνο δεν θα μένουν ανεκμετάλλευτα, αφού θα συμβάλλουν στην περαιτέρω μείωση του χρέους, καθώς επίσης θα ξοδεύονται και για βελτίωση των συνθηκών και υποδομών της ομάδας.

Ένα μέρος του ποσού, εφόσον το “τριφύλλι” υπαχθεί στην ρύθμιση θα πάει στο μπάτζετ του Παναθηναϊκού, κανόντας ακόμη μεγαλύτερη τη μνημονιακή (όχι πάνω από 2,5-3 εκ. μεικτά) αύξηση που αναμένεται να προσφέρει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News