Ανέτοιμος στο... ρινγκ ο Παναθηναϊκός, προκρίθηκε και περιμένει... Ολυμπιακό! (vids)

Ανέτοιμος στο... ρινγκ ο Παναθηναϊκός, προκρίθηκε και περιμένει... Ολυμπιακό! (vids)

 

Σε ένα παιχνίδι με μπόλικο ξύλο ο Παναθηναϊκός «άντεξε», αν και απροετοίμαστος και με την απουσία του Γουόλτερς, και πήρε το εισιτήριο για τον κυριακάτικο τελικό του Σούπερ Καπ. «Μαύρη τρύπα» οι βολές για τους «πράσινους»!

Το νωθρό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση δεν κόστισε για τους πράσινους. Ο Κολοσσός πήρε «αέρα» επτά πόντων (2-9) με κακό Παπαγιάννη για το Τριφύλλι στις αρχές του αγώνα, όμως, ο Ράντονιτς είχε εναλλακτική με Γκουντάιτις και δύο «όπλα» πρώτης τάξεως τους Γκριγκόνις και Πονίτκα, οι οποίοι έκαναν το ντεμπούτο τους με τη νέα τους ομάδα. Το σκορ της α’ περιόδου έκλεισε στο 20-18, ενώ στις αρχές της β’ οι «πράσινοι» μπήκαν με σερί 7-0 (27-18).




Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με τον Κολοσσό να μειώνει στους 4 πόντους με τον Σταρκς (34-30). Ο Μποχωρίδης απάντησε γρήγορα στην τελευταία επίθεση του Τριφυλλιού με κοντινό λέι απ, όμως, η τελευταία άμυνα δεν βγήκε (36-32). Το Τριφύλλι πήγε στο +4 στα αποδυτήρια με πολλές μονάδες του να μην έχουν μπει στην εξίσωση του αγώνα.

Ο Σταρκς πήρε επ ώμου τον Κολοσσό και ισοφάρισε για τους νησιώστες στο 36-36 νικώντας τον Λι στη μονομαχία (σερί 2-11). Ο Κολοσσός ανέκτησε τα ηνία του αγώνα (40-44), τότε, όμως, έκανε την παρουσία του με δύο τρίποντα και ένα γκολ φάουλ ο Γκριγκόνις (48-48). Ο Παναθηναϊκός ναι μεν βελτίωσε τις επιδόσεις του στην επίθεση, αλλά η άμυνά του έμεινε εκτεθειμένη (61-57).




Αποβλήθηκε στο 6:52 πριν το τέλος του αγώνα ο Σταρκς (20 πόντους) υπό τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Κολοσσού. Ο Μπαρσέλο με τρίποντο ισοφάρισε 64-64. Ο Άντριους έβαλε τον Παναθηναϊκό σε θέση οδηγού σε κρίσιμο σουτ. Ο Γκριγκόνις πήρε μόνος του την επίθεση μετά από άστοχο τρίποντο του Κολοσσού για το 70-64. Ο Όσμπορν κάρφωσε για το 70-66. Σαν… καμικάζι ο Άντριους έσωσε τρίποντο του Γιαννόπουλου, με τον Όσμπορν να πηγαίνει στη γραμμή της φιλανθρωπίας (1-2 βολές, 70-67). Ο Ουίλιαμς με πάσα από τη σέντρα από τον Πονίτκα, κάρφωσε στη ρακέτα και «κλείδωσε» τη νίκη για τον Παναθηναϊκό.

Ανέτοιμος στο... ρινγκ ο Παναθηναϊκός, προκρίθηκε και περιμένει... Ολυμπιακό! (vids)

Τα δεκάλεπτα: 20-18, 36-32, 61-57, 72-67



Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News