Άνετη νίκη του Παναθηναϊκού με... το εφηβικό τμήμα

Άνετη νίκη του Παναθηναϊκού με... το εφηβικό τμήμα

Κόντρα στους γνωστούς σαλίγκαρους της ελληνικής αθλητικής δημοσιογραφίας ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ απέδειξε στην έδρα του Ιωνικού πως παραμένει μια ενωμένη ομάδα.

Η εύρυθμη λειτουργία του μπασκετικού τμήματος έχει… «αρρωστήσει» τους ΑΡΔ της… απέναντι πλευράς, οι οποίοι τάχα μου υπόσχονται «24» ώρες το «24-ωρο» έγκυρο και έγκαιρο ρεπορτάζ.

Η αξιοπιστίας τους πέφτει… σαν την αγαπημένη τους ομάδα που και την… προστατεύουν. Έλα, όμως, που η στρατηγική αποδόμησης του Παναθηναϊκού θα είναι το ίδιο αποτυχημένη με τους θρυλικούς προέδρους τους (;).

Το «τριφύλλι» απλά έκανε το χρέος του στο πρωτάθλημα της Basketleague, τη μικρότερη δυνατή ανταπόδοση προς στον κόσμο του για τη στενοχώρια που προκάλεσε σε εκείνον κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας.

Όμως, στον Παναθηναϊκό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου όλα λειτουργούν κατά γράμμα κι ποτέ κανένας δεν έχει εμφανιστεί δυσαρεστημένος.

Συνεπώς, οι φαντασιόπληκτοι δημοσιογράφοι του… «24 – ωρου» ρεπορτάζ καλύτερα να επιστρέψουν στο «καβούκι» τους.

Αυτά… αλλού! Αυτά που έχετε ζήσει εσείς οι απέναντι «σαλίγκαρι» να τα κρατήσετε στο κεφάλι σας σαν… γλυκιές αναμνήσεις. Και να ανοίξετε και το θερμοσίφωνα για ένα ζεστό ντουξ να ξεπλύνεται τη ντροπή στο χιλιοφθαρμένο επάγγελμα που δηλώνεται πως εκπροσωπείτε.

Υ.Γ: Καλά τα πήγε το… εφηβικό κόντρα στον Ιωνικό!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News