Ανέλαβε τη Ζάλγκιρις ο Γιασικεβίτσιους

Ανέλαβε τη Ζάλγκιρις ο Γιασικεβίτσιους

Η διοίκηση της Ζάλγκιρις Κάουνας αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον Γκιντάρας Κράπικας, μετά από ενάμιση χρόνο. Στη θέση του θα προαχθεί ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, στην πρώτη του απόπειρα ως head coach.

Οι Λιθουανοί ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Γκιντάρας Κράπικας και ο μεγάλος Σάρας παίρνει… προαγωγή από βοηθός σε head coach.

[ads2]

Όπως αναφέρεται, ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού (που στο παρελθόν είχε πει όχι στο ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία του τριφυλλιού) θα βρεθεί στο εν λόγω πόστο προσωρινά μέχρι να βρεθεί διάδοχος, ωστόσο ουδείς ξέρει αν «ουδείς μονιμότερος του προσωρινού».

Το ντεμπούτο του Γιασικεβίτσιους θα γίνει την επόμενη Παρασκευή στη Μαδρίτη, κόντρα στη Ρεάλ! Αν μη τι άλλο… γκλαμουράτη πρεμιέρα για μια τέτοια σπουδαία προσωπικότητα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News