Ανδρεόπουλος: «Θέτουμε στόχους, γιατί είμαστε πεισματάρηδες και Παναθηναϊκοί!»

Ανδρεόπουλος: «Θέτουμε στόχους, γιατί είμαστε πεισματάρηδες και Παναθηναϊκοί!»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Δημήτρη Ανδρεόπουλου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Μίλωνα με 3-0 σετ.

Αναλυτικά:

«Το μπλοκ μας είναι σε υψηλά επίπεδα. Η υποδοχή μας ήταν σε καλό σημείο, όπως και η επίθεση. Μπλοκάραμε στο τρίτο σετ, αλλά γενικά, λειτούργησε η ομάδα μας και ήταν μια καλή νίκη απέναντι στο Μίλωνα. Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης μπαίνει κανονικά με την ομάδα τη Δευτέρα και την Τετάρτη πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει.

Το ματς με τη Μακάμπι είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Θα μας αξίζει, γιατί αυτή η πρόκριση για εμάς, σημαδοτεί μια νέα εποχή, γιατί μετά από 10 χρόνια, κατάφερε η διοίκησή μας να πάρει την απόφαση να συμμετάσχουμε στην Ευρώπη. Με το καλό να έρθει η πρόκριση και θα πω πολλά περισσότερα. Έχουμε θέσει πολλούς στόχους και τους έχουμε εκπληρώσει. Θα θέσουμε κι άλλο στόχο, γιατί είμαστε πεισματάρηδες και Παναθηναϊκοί!»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News