Ανδρεόπουλος: «Μοιρασμένες οι πιθανότητες στο ΟΑΚΑ»

Ανδρεόπουλος: «Όλα τα ματς είναι ''τελικοί'' - Περιμέναμε παιχνίδι διάρκειας»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα στοιχεία που παρουσίασε η ομάδα του και επέστρεφε στο ματς, αλλά και το που κρίθηκε η νίκη: «Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε το καλύτερο του παιχνίδι γιατί δεν είχαμε τα σύνηθες στοιχεία μας που είναι μπλοκ-άμυνα και κόντρα επιθέσεις. Παρ’ όλα αυτά βρήκαμε έναν τρόπο να γυρίσουμε το παιχνίδι κυρίως με το σερβίς μας, και οδηγήσαμε το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Εκεί ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε καλύτερα, δεν δούλεψε η υποδοχή και η επίθεση στο ξεκίνημα του 5ου σετ. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και πήρε τη νίκη στο τέλος. Ήταν μεγάλο παιχνίδι, όπως αξίζει σε αυτές τις δύο σπουδαίες ομάδες».

Αναφορικά με το αν ο ΠΑΟΚ έχει κάποιο προβάδισμα: «Νομίζω πως η κατάκτηση του τίτλου παραμένει ανοιχτή, έχουν και οι δύο ομάδες τις ίδιες πιθανότητες. Ο τίτλος θα κριθεί στο ΟΑΚΑ. Πιστεύω πως είναι ένα παιχνίδι με μοιρασμένες πιθανότητες».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News