Ανδρεόπουλος: «Έχουμε φιλοδοξία να φτάσουμε μέχρι τον τελικό»

Ανδρεόπουλος: «Έχουμε φιλοδοξία να φτάσουμε μέχρι τον τελικό»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Δημήτρη Ανδρεόπουλου μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Ποντολιάνι.

Αναλυτικά:

«Δύσκολο παιχνίδι. Νομίζω ότι ήταν τέτοια η ενέργεια που μπήκαμε στο πρώτο σετ που νιώθαμε ότι δεν θα μας σταματήσει τίποτα. Αυτή η ενέργεια συνεχίστηκε και στο δεύτερο σετ. Έγινε μια μεγάλη κόντρα, αλλά στο τέλος με ανατροπή και με τακτικές ενέργειες καταφέραμε να πάρουμε αυτή τη νίκη. Είναι σπουδαίο για εμάς, το θέλαμε πάρα πολύ. Το είχαμε ονειρευτεί τα προηγούμενα χρόνια και να που το ζούμε…»

«Ήταν μια στιγμή που ουσιαστικά γυρίσαμε το σετ με δυναμικές ενέργειες. Ήταν ένα θέμα τακτικής από πλευράς του σέρβις και μας βγήκε. Οπότε, είμαστε διπλά χαρούμενοι.»

«Έχουμε φιλοδοξία να φτάσουμε μέχρι τον τελικό. Ξέρετε τι έχει συμβεί εδώ. Κάποτε είπαμε πως θα κρατήσουμε ζωντανό. Τα καταφέραμε. Είπαμε πως δεν θα υποβιβαστεί. Τα καταφέραμε. Είπαμε πως θα πάρει τίτλους. Τα καταφέραμε. Είπαμε πως θα πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη. Το καταφέρνουμε.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News