Ανδρεόπουλος: «Δύσκολα χωρίς τον Γιαννακόπουλο»

Χαμός στη Λεωφόρο με την άφιξη των Πρωταθλητών (vid)

O Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ο οποίος οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος ύστερα από 14 ολόκληρα χρόνιας, μίλησε στον Alpha 98,9 και την εκπομπή Onsports FM και αναφέρθηκε στους παράγοντες που «έσπρωξαν» την ομάδα στον τίτλο, αναφέρθηκε στην καθοριστική συμβολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και της διοίκησης του, αλλά και στις δυσκολίες που θα υπάρχουν πλέον μετά την αποχώρησή του.

Παράλληλα, μίλησε για την επόμενη ημέρα, ξεκαθάρισε τα πράγματα για την «μετακόμιση» του Ζήση στον Ολυμπιακό και αποκάλυψε ότι αίσθησή του από τις έως τώρα συζητήσεις είναι πως θα μείνουν όλοι οι άλλοι Πρωταθλητές, μεταξύ των οποίων και ο Αλέξανδρος Ράπτης.

Αναφέρθηκε, επίσης στην υπόθεση του Στάροβιτς, στο πόσο επαγγελματική αντιμετώπιση είχε η διοίκηση του Παναθηναϊκού στη μεταγραφή του Τσάτσιτς, αλλά και στον αντικαταστάτη στη θέση του λίμπερο.

Aκούστε όλα όσα είπε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος:

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News