Ανδρεόπουλος: «Δεν προπονηθήκαμε καλά - Δείξαμε εξαιρετικό πρόσωπο»

Ανδρεόπουλος: «Δεν προπονηθήκαμε καλά - Δείξαμε εξαιρετικό πρόσωπο»

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Φοίνικα Σύρου με 3-2 σετ στον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ και καλείται να τελειώσει την άλλη …μισή δουλειά στη Σύρο την ερχόμενη Πέμπτη στις 19:15.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε: «Σίγουρα θα είναι εξίσου ενδιαφέρον και ο δεύτερος αγώνας. Έτσι και αλλιώς το παιχνίδι που θα δώσει τη πρόκριση είναι ο επαναληπτικός. Ο Φοίνικας είναι μεγάλη ομάδα, όπως και οι υπόλοιπες του πρωταθλήματος. Έχουμε τη τύχη να έχουμε σπουδαίες ομάδες και να δίνονται τέτοιοι αγώνες. Δεν είχαμε μόνο αντίπαλο τον Φοίνικα αλλά και τον εαυτό μας. Μαζεύουμε το σώμα μας, το μυαλό μας από τα συντρίμμια που είμαστε για να παίξουμε. Ότι εμφανίσαμε αυτό το πρόσωπο σήμερα ήταν κάτι εξαιρετικό. Αυτό οφείλεται στην δύναμη των αθλητών μου, την ψυχική και τη σωματική. Καταλαβαίνετε τι έχει γίνει τις προηγούμενες μέρες. Μέχρι χθες δεν μπορούσαμε να κάνουμε καλά καλά προπόνηση και σήμερα έπαιξαν έτσι. Τους αξίζουν πολλά μπράβο. Το θέλουμε και το Λιγκ Καπ. Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη σήμερα, έχουμε μερικές μέρες μπροστά μας και θα πάμε στη Σύρο με όλες μας τις δυνάμεις να διεκδικήσουμε τη πρόκριση».

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού Στάθης Αραμπόπουλος τόνισε: «Ήταν μία δύσκολη σεζόν με πολλά παιχνίδια. Τα καταφέραμε όμως, ακόμα και εμείς που δεν είχαμε μεγάλο χρόνο συμμετοχής δίναμε το 100% σε όλες τις προπονήσεις, έτσι ώστε ο Παναθηναϊκός να διεκδικεί όλους τους τίτλους. Η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ ήταν απίστευτη και αυτό που ζήσαμε δεν περιγράφεται. Το αφήνουμε πίσω μας όμως και το δείξαμε αυτό με τη σημερινή νίκη. Ο Φοίνικας έχει δυνατή ομάδα. Εμείς αντεπεξήλθαμε και πήραμε τη νίκη. Δεν έχει τελειώσει κάτι, πάμε στη Σύρο για να πάρουμε τη πρόκριση».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News