Ανδρεόπουλος: «Απορώ πού βρίσκουν τόση δύναμη οι παίκτες μου!»

Ανδρεόπουλος: «Απορώ πού βρίσκουν τόση δύναμη οι παίκτες μου!»

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μετά τη νίκη – πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό του League Cup, μίλησε για τη ψυχική δύναμη και τα κουράγια που έχουν δείξει οι παίκτες του για να τα καταφέρουν, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για να κατακτήσουν και αυτόν τον τίτλο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο κόουτς του Παναθηναϊκού:

«Πάλι ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Όλη τη σεζόν τα παιχνίδια με το Φοίνικα ήταν πολύ δύσκολα και παρά τα σκορ, τα σετ κρίνονταν στις λεπτομέρειες. Χρειαζόταν ένα σερί, δύο – τριών πόντων για να πάρει μία από τις δύο ομάδες το σετ.

Από μεριάς δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί. Βρισκόμαστε σε μία κατάσταση πολύ δύσκολη και πραγματικά απορώ που βρίσκουν τη δύναμη οι παίκτες γι’ αυτά τα πράγματα που κάνουν. Πιστεύω πως η δύναμη που έχον οι παίκτες μου μας έδωσε και το πρωτάθλημα. Χρειαζόμαστε ένα κρεβάτι να κοιμηθούμε από την κούραση.

Είναι δύσκολη η περίοδος, αλλά έχουμε φτάσει εδώ. Το θέλουμε το League Cup και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για τον κατακτήσουμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News