Αναζητούν αντί-Κουρμπέλη για κάθε ενδεχόμενο

Αναζητούν αντί-Κουρμπέλη για κάθε ενδεχόμενο

Προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ψάχνει εναλλακτική λύση στην περίπτωση πώλησης του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα είναι ένα από τα πιο ζεστά ονόματα για τον σύλλογο το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι πολύ καλές εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα και η συμμετοχή του στους αγώνες για τα προκριματικά του Euro θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον συλλόγων από το εξωτερικό.

Οι «πράσινοι» δεν θα πουν «όχι» σε κάποια μεγάλη πρόταση, αλλά δεν θα «ξεπουλήσουν» κιόλας. Ειδικότερα από τη στιγμή που ο Αστέρας Τρίπολης διαθέτει ποσοστό μεταπώλησης 25%, οι απαιτήσεις τους θα είναι υψηλές. Δύσκολα θα συμφωνήσουν με ένα ποσό κάτω των 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως ενημερωθήκατε από το newspao.gr πριν από μερικές μέρες, ο αθλητικός διευθυντής της Φενέρ βρίσκεται στην Ελλάδα για τον «Κουρμπέ» και για άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από την ελληνική αγορά. Πρόταση δύσκολα θα υπάρξει μέσα στον Μάιο από οποιονδήποτε σύλλογο, ωστόσο, τον Αύγουστο συνήθως οι ομάδες εντείνουν τις προσπάθειές τους για ενίσχυση και είναι πολύ πιθανό να υπάρξει κάτι δελεαστικό για το «Τριφύλλι».

Και επειδή «ποτέ μη λες ποτέ», στον Παναθηναϊκό αναζητούν καλού – κακού τον αντικαταστάτη του Κουρμπέλη. Κι ας μην χρειαστεί να ενεργοποιηθεί ποτέ αυτή η επιλογή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News