Αναζητώντας αντίδραση στην Κρήτη - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Έφτασε στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός κάτω από ισχυρή αστυνομική δύναμη

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει ένα μεγάλο διπλό στο Ηράκλειο, που θα τον επαναφέρει στον ίσιο δρόμο.

Το «τριφύλλι» ταξιδεύει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ, για την 21η αγωνιστική της Super League (17:15). Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από ήττα-σοκ (0-1) στο «Απόστολος Νικολαΐδης» από τον Αστέρα Τρίπολης, αφού δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων. Και στο τέλος πλήρωσε ένα φτηνό ατομικό λάθος στην άμυνα.

Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλείται να αντιδράσει άμεσα για να μην μπλέξει σε βαθμολογικές περιπέτειες. Για να συμβεί αυτό πρέπει να ξεπεράσει την μέτρια εκτός έδρας πορεία του φέτος (2-1-5 συνολικά). Βέβαια, στην τελευταία χρονικά έξοδό του ήταν αποτελεσματικός, κερδίζοντας τον Ιωνικό στη Νίκαια. Ο ΟΦΗ είναι ντεφορμέ, προερχόμενος από τρεις σερί ήττες, ωστόσο παραμένει πάντα επικίνδυνος.

Στοιχείο που καλείται να ξεπεράσει ο Παναθηναϊκός είναι η κακή παράδοση στην Κρήτη. Από τον Φεβρουάριο του 2015 με σκορ 2-3 έχει να νικήσει ο Παναθηναϊκός στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ. Έκτοτε μετράει μια ήττα (3-1) και τρεις ισοπαλίες (1-1, 0-0, 2-2). 

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στην κακή εμφάνιση της περασμένης εβδομάδας και όχι τόσο στο αποτέλεσμα.

«Ήμασταν παγωμένοι στον αγωνιστικό χώρο σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Δεν είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, βιαζόμασταν και δεν είχαμε ηρεμία. Ακόμα και όταν ο Αστέρας έμεινε με δέκα παίκτες δεν παίξαμε ορθολογικά και δεν απειλήσαμε», το σχόλιο του Σέρβου τεχνικού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News