Αναβολή του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός ζητά η ΕΛΑΣ

Παναθηναϊκός: Ενδεκαδάτος ή μη, μπορεί να βελτιώσει το Τριφύλλι!

Την αναβολή των αγώνων, ΑΕΚ – ΠΑΟ και Ιωνικός – ΠΑΟΚ, που είναι προγραμματισμένοι για την ερχόμενη Κυριακή 05 Δεκεμβρίου, ζητά η Ελληνική Αστυνομία.

Σε αίτημα που απέστειλε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προς την αρμόδια Αρχή, ζητά να μην πραγματοποιηθούν οι αγώνες του Ιωνικού με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στις 17:15 και ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό Κυριακή στις 19:30 το απόγευμα λόγω αδυναμίας αστυνομικής φύλαξης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αστυνομικές δυνάμεις θα είναι επιφορτισμένες, την Κυριακή, τόσο με την επίσκεψη στην Ελλάδα του προκαθημένου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, πάπα Φραγκίσκου, όσο και με την αστυνόμευση λόγω της συμπλήρωσης την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, 13 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News