Αναβλήθηκε για τις 10/1 η δίκη του Light: «Τα όπλα ήταν ρέπλικες!» (vid)

Αναβλήθηκε για τις 10/1 η δίκη του Light: «Τα όπλα ήταν ρέπλικες!» (vid)

Για τις 10 Ιανουαρίου 2022 αναβλήθηκε η δίκη του Light στο Τριμελές Αυτόφωρο.

Εις βάρος του τράπερ και του μάναντζέρ του ασκήθηκε ποινική δίωξη για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών αποκλειστικά για δίκη τους χρήση από κοινού, παράνομη κατοχή όπλων από κοινού (τσεκούρι,μαχαίρι) και παράνομη κατοχή πυρομαχικών (2 σφαίρες).

Ο τράπερ Light συνελήφθη γιατί έπειτα από έλεγχο των αστυνομικών εντοπίστηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών, ένα τσεκούρι, ένα μαχαίρι και φυσίγγια. Προτού, όμως, συλληφθεί και γίνει έλεγχος σε βάρος του, ο ίδιος είχε ανεβάσει στο Instagram ένα βίντεο που τον έδειχνε να κουβαλά τρία όπλα – ένα φέρεται να είχε το εθνόσημο της ΕΛ.ΑΣ.

 

Ο ράπερ Light, μετά τον σάλο που προκάλεσε το βίντεο, το κατέβασε, ωστόσο οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν για να διαπιστωθεί πού βρήκε τα όπλα. Ο ίδιος απάντησε ότι πρόκειται για ρέπλικες, τις οποίες θα χρησιμοποιούσε για τα γυρίσματα βίντεοκλιπ. Ωστόσο, ο Light στις επίμονες ερωτήσεις που του έκαναν οι αστυνομικοί, δεν απάντησε για το ποιοι του έδωσαν τα όπλα και ούτε μέχρι τώρα έχουν εντοπιστεί αυτά τα τρία όπλα, που ο τράπερ υποστηρίζει ότι είναι ρέπλικες.

reader.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News